Se încing spiritele în USL? Rus îl critică pe Stroe, Ponta e muştruluit de Orban

Se încing spiritele în USL? Rus îl critică pe Stroe, Ponta e muştruluit de Orban

Şi PNL, şi PSD ies la atac. Nu împotriva PDL şi a lui Traian Băsescu, ci unul împotriva celuilalt. Ioan Rus l-a atacat pe Radu Stroe, iar Victor Ponta a fost scos responsabil de eşecul de la referendum de Ludovic Orban.

După ce a spus despre Crin Antonescu că a reprezentat o deziluzie, Ioan Rus a trecut la Radu Stroe, despre care a spus că este "un şmecheraş de mâna a doua". Sigur, asta ar putea părea o simplă răfuială între un fost ministru de interne care are toate motivele să fie supărat pe un fost preşedinte interimar pentru care trebuia să modifice listele electorale şi pe un apropiat al său. Dar interesant este că replica lui Radu Stroe a venit prin Biroul de Presă al PNL şi deci, din partea întregului partid.

 În privinţa reproşurilor lui Ludovic Orban, dincolo de "greşeala" acceptării cvorumului la referendum, Victor Ponta ar fi fost cel care a facilitat de fapt, alegerea lui Ştefan Minea, propus de PDL, la Curtea Constituţională. Orban nu mai este un colaborator de nădejde al preşedintelui Crin Antonescu. Ar fi mai degrabă, nu doar din acest punct de vedere, un apropiat al lui Andrei Chiliman. Dar dacă PNL ar intra vreodată pe mâna celor doi, există suficiente motive să cred că USL ar fi doar un vis urât. Sau frumos, după caz.

Ne puteți urmări și pe Google News