Evenimentul Zilei > Politica > Se întâmplă în România. Plătești 40 de lei pentru parcarea mașinii timp de 29 de minute
Se întâmplă în România. Plătești 40 de lei pentru parcarea mașinii timp de 29 de minute

Se întâmplă în România. Plătești 40 de lei pentru parcarea mașinii timp de 29 de minute

Și-a lăsat mașina în parcare 29 de minute și a achitat 40 de lei la ieșire, ca și cum ar fi staționat o zi întreagă. Cei care gestionează parcarea spun că nu este nimic în neregulă, dar recunosc că primesc reclamații frecvente din partea șoferilor.

Daniel Grohs și-a lăsat mașina în parcarea de la Aeroportul Internațional „Henri Coandă” pe 19 februarie. Numai că, acesta a intrat în zona unde se pot lăsa autovehiculele pe o perioadă mai lungă de timp și unde se taxează minim o zi cu 40 de lei.
Și, după numai 29 de minute de staționare, de la 15.04 la 15.33, acesta a fost nevoit să achite 40 de lei. Cei drept, pe bonul fiscal eliberat de aparatul de taxat scrie că acest tarif este achitat ca și cum acesta ar lăsa o zi mașina în parcare, până pe data de 20 februarie- ora: 15.19.
„Poate ați parcat vreo dată în Parcarea pe Termen Lung din aeroportul Otopeni. Nu există nici o avertizare pentru a nu parca pe termen scurt. Nu te mai fură taximetriștii, te fură parcarea. Culmea ticaloșiei este că parkimetrul te contorizează în minute…”, a povestit șoferul.
Contactați de EVZ, reprezentanții aeroportului au explicat că primesc astfel de reclamații periodic, pentru că șoferii nu sunt atenți. „Există indicatoare care arată clar că acolo este parcare unde se pot lăsa mașinile pe termen lung”, a explicat Valentin Iordache, purtător de cuvânt Aeroportul Henri Coandă.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: