După finala de aseară, oficialii „feroviarilor” au anunțat că se află în negocieri cu câțiva investitori străini. Astfel, la CFR s-a anunțat și primul transfer. Este vorba de revenirea lui Ricardo Cadu, fost căpitan la gruparea din Gruia. Acum, portughezul în vârstă de 34 de ani a devenit liber de contract și își dorește să-și încheie cariera la CFR, anunță prosport.ro.

Ricardo Cadu a evoluat opt ani sub culorile CFR-ului, perioadă în care a câștigat alături de „feroviari” 3 titluri (2008, 2010, 2012), 3 Cupe ale României (2008, 2009, 2010) și 2 Supercupe ale României (2009 și 2010).

„Aş vrea să mă întorc. Vreau să-mi închei cariera la CFR, pentru că e clubul care m-a ajutat foarte mult, în carieră şi tot ceea ce am realizat, am realizat la CFR. Am trăit un vis acolo, cu trofeele câştigate şi meciurile din Champions League.

Din partea mea, aş vrea să revin. Chiar din sezonul viitor, pentru că mai vreau să joc doar două sezoane. Vorbesc mereu cu domnul Mureşan. Anul trecut am vorbit să revin şi aş fi revenit dacă mă lăsa Gil Vicente, dar nu m-au lăsat”, a spus Cadu pentru sursa citată.