Evenimentul Zilei > Monden > Schimbare radicală în viața Andreei Bălan. La ce a renunțat vedeta
Schimbare radicală în viața Andreei Bălan. La ce a renunțat vedeta

Schimbare radicală în viața Andreei Bălan. La ce a renunțat vedeta

Cunoscută pentru stilul de viață echilibrat, dar și pentru faptul că face economii, Andreea Bălan anunță o schimbare radicală în viața ei. Vedeta spune că economiile sunt de domeniul trecutului și că va oferi mai mult celor din jur, pentru a primi mai mult de la Univers.

„Nu mai strâng nimic. Decât banii îi strâng. Glumesc. Nu mai strâng lucrurile materiale. Nici banii nu îi mai strâng, că am strâns destul. Acum îi cheltui pe vacanțe, pe tot felul de lucruri care să mă facă fericită”.

Conștientă de faptul că în curând Ela și Clara vor da iama în dressingul ei, Andreea nu dă însă tot ce nu mai poartă, ci păstrează piesele vestimentare și accesoriile care vor fi tot timpul la modă. „Sunt anumite genți clasice care nu se demodează și atunci nu le dai, le ții. Le pot folosi și fetele mele peste câțiva ani. Depinde de model. La haine la fel, sunt unele piese care nu se demodează. Cele care se demodează le fac cadou la prietenele mele”, a explicat Andreea Bălan.

Andreea Bălan nu își vinde hainele pe care nu le

Ba mai mult de atât, cântăreața spune că nu își vinde hainele pe care nu le mai poartă, ci le oferă drept cadou prietenelor sale. A recunoscut însă că își mai păstrează unele lucruri, în speranța că poate le vor purta fiicele sale, peste câțiva ani. „Nu am nevoie să fac un shop my closet (n.r cumpără din dulapul meu).

Prefer să dau hainele pe care nu le mai port. Le dau cadou. Energetic vorbind trebuie să dai ca să primești. Cu orice este valabil în viață. Trebuie să faci loc în dulap ca să îți vină hainele și mai frumoase. Să faci loc în viață, să vină persoanele potrivite. Deci este valabil și cu dulapul”, a mai spus jurata de la „Te cunosc de undeva” recunoscând că în clipa de față nu mai strânge nimic.