Evenimentul Zilei > Politica > Schimbare la vârful ALDE. Cine conduce acum cea mai puternică organizație
Schimbare la vârful ALDE. Cine conduce acum cea mai puternică organizație

Schimbare la vârful ALDE. Cine conduce acum cea mai puternică organizație

Deputatul Andrei Gerea a fost înlocuit, marți, de la cârma ALDE București.  În locul său a fost propusă o conducere bicefală,  deputatul Varujan Vosganian şi preşedintele TLDE, Claudiu Daniel Catana, fiind desemnați copreşedinţi interimari ai filialei.

Într-o postare pe pagina de Facebook a organizaţiei, în cadrul şedinţei Consiliului de Coordonare al filialei ALDE Bucureşti, întrunită marţi seară, a fost propusă înlocuirea din funcţia de preşedinte a deputatului Andrei Gerea.

„Motivul care a stat la baza deciziei Consiliului de Coordonare al ALDE Bucureşti a fost legat de lipsa de implicare a acestuia în coordonarea filialei Bucureşti”, se arată pe pagina de socializare.

De asemenea, Consiliul de Coordonare al ALDE Bucureşti a decis să îi desemneze în calitate de copreşedinţi interimari pe deputatul Varujan Vosganian şi pe preşedintele organizaţiei de tineret a ALDE, Claudiu Daniel Catana.

„Decizia luată în şedinţa de marţi va fi înaintată Biroului Politic Executiv al ALDE, cel care va aproba modificările stabilite în şedinţa filialei”, se precizează în postare.