Evenimentul Zilei > Actualitate > Scene INTERZISE cardiacilor la Exatlon. Roxana Vancea este pe val. “Gata, băieții sunt dați pe spate”
Scene INTERZISE cardiacilor la Exatlon. Roxana Vancea este pe val. “Gata, băieții sunt dați pe spate”

Scene INTERZISE cardiacilor la Exatlon. Roxana Vancea este pe val. “Gata, băieții sunt dați pe spate”

De când a venit la Exatlon, Roxana Vancea i-a înnebunit pe fani. Prezența ei la această competiție a înflăcărat imaginația multor bărbați

Recent alăturată echipei Faimoșilor de la „Exatlon”, Roxana Vancea a intrat imediat în spiritul competiției, demonstrând că se descurcă excelent la majoritatea probelor. Acest lucru se datorează și faptului că a fost sportivă de mică. Tatăl Roxanei Vancea o voia fotbalist în copilărie, așa că a trimis-o pe teren, cu băieții, de la câțiva anișori.

Pe lângă abilitățile ei sportive însă… toată răsuflarea masculină a fost dată pe spate de aparițiile de infarct ale Roxanei Vancea! Cu un corp tonifiat și un bust generos, vedeta i-a lăsat pe toți mască când și-a făcut apariția în costum de baie!

Fosta asistentă TV de la  a fost primită cu multe aplauze de către coechipierii săi și a dat și câteva declarații înainte de începerea probelor. Roxana Vancea a spus că “se hrănește cu provocări” și că este pregătită să facă parte din echipa “Faimoșilor”, care a primit-o cu brațele deschise

“E o provocare pentru mine, iubesc provocările, sunt făcută pentru provocări, mă hrănesc cu provocări. Și știu că o să dau tot ce e mai bun, o să fac o super treabă aici”, a declarat Roxana Vancea.

Focoasa brunetă a făcut furori printre participanți încă de la intrarea în competiție, iar reacțiile acestora au fost observate și Lili Sandu, care a spus cu zâmbetul pe buze: “Gata, băieții sunt dați pe spate”.