Evenimentul Zilei > International > Scandal la o școală! O profesoară făcea orgii cu elevii minori
Scandal la o școală! O profesoară făcea orgii cu elevii minori

Scandal la o școală! O profesoară făcea orgii cu elevii minori

O profesoară de 36 de ani și-a înșelat soțul cu elevii săi. Îi alegea atent și le promitea note bune.

Jacyln McLaren, supranumită de presa canadiană „prădătoarea sexuală”, a fost acuzată de 42 de acte sexuale cu minori. Femeia are 36 de ani și preda la gimnaziu. Se pare că ea a atras băieții, unii cu vârste chiar și de 13 ani, pentru a întreține relații sexuale extrașcolare, uneori fiind organizate adevărate origii.

În final, profesoara a acceptat să pledeze ”vinovată” doar pentru șapte cazuri. Este vorba de relațiile avute în timpul unei orgii, organizate la ea acasă. I-a ademenit pe băieți trimițându-le fotografii cu ea dezbrăcată. Potrivit anchetatorilor, minorii au venit, iar la finalul orgiei, profesoara le-a oferit tuturor plăceri orale.

Totul a ieșit la iveală din bravură copilărească. Unul din bpăieți s-a lăudat pe o rețea de socializare cu aventura vieții lui. Mai mult, avea și imagini care să susțină povestea, pentru că filmase în timpul acțiunii.

Profesoara Jaclyn McLaren a fost condamnată la doi ani de pușcărie, cu interzicerea unor drepturi. Astfel,  după executarea pedepsei, femeia nu va mai mai avea voie să se apropie la mai puțin de 100 de metri de orice fel de școală și va fi încadrată în cazierul judiciar, pentru tot restul vieții, la ”prădător sexual”, arată Realitatea.net.