Evenimentul Zilei > Monden > Scandal monden în Capitală. Era căsătorită, dar ațâța un puștan?!
Scandal monden în Capitală. Era căsătorită, dar ațâța un puștan?!

Scandal monden în Capitală. Era căsătorită, dar ațâța un puștan?!

CU cine s-a iubit Lora pe ascuns? O întrebare care îi macină pe fanii artistei de foarte mult timp și-a găsit răspunsul.

Lora, faimoasa cântăreață din România, a avut parte de o viață cel puțin zbuciumată. De la pierderea ambilor părinți și a bunicii sale a ajuns rapid la divorț, despărțindu-se de Dan Badea, un comediant celebru.

Apoi a urmat o perioadă foarte grea, fiind blocată în Bali din cauza pandemiei, departe de casă și de prieteni. A petrecut aproape o jumătate de an acolo.

Un episod despre care lumea nu prea vorbește este posibila idilă pe care ar fi avut-o Lora cu Andrei Dombrovschi, un actor din Galați, care, de altfel, a și jucat rolul iubitului ei în videoclipul piesei „Arde”.

Au avut sau nu o poveste de iubire?

„Lora și Andrei Dombrovschi ar fi început să flirteze la un eveniment unde se aflau mai mulți stand-up-eri, printre care și soțul ei de atunci. Au fost văzuți în ipostaze foarte apropiate. Era prin 2014, în perioada când Lora mai era cu Dan Badea, dar spre finalul relației lor.

Actorul Andrei Dombrovschi este un bărbat frumos, dorit de foarte multe femei; are chiar o reputație de «gigolo» în anumite cercuri. De asta, din cauza frumuseții lui, probabil i-a plăcut și Lorei de el. De altfel, a jucat în clipul ei.

Ulterior, pe vremea când colabora la Vorbește lumea, Lora ar fi vrut să îl aducă pe Andrei la București, să îl ajute să colaboreze cu Pro TV-ul. Dar el ar fi trebuit să renunțe la jobul stabil de la Teatrul de Păpuși din Galați și nu ar fi vrut să riște, așa că nu s-a dus”, a declarat o sursă din anturajul artistei pentru Cancan.

Cine este Andrei Dombrovschi?

Tânărul actor care i-ar fi furat inima Lorei nu este un personaj foarte cunoscut în lumea mondenă, deși a jucat până acum în câteva filme și seriale mai importante. A avut colaborări interesante cu serialele de comedie ale lui Mihai Bendeac bifând câteva apariții în „În puii mei”, primele sezoane.

De altfel, a apărut în mai multe videoclipuri muzicale pentru diferite vedete, iar cel mai important de menționat este rolul în filmul de scurt metraj „Preludiu”, în care joacă rolul de amant al Mareceli Motoc.