Evenimentul Zilei > Sport > Scandal după derby-ul FCSB – Dinamo: „Am avut penalty clar”
Scandal după derby-ul FCSB – Dinamo: „Am avut penalty clar”

Scandal după derby-ul FCSB – Dinamo: „Am avut penalty clar”

Dan Nistor, căpitanul lui Dinamo,  a dat vina pe arbitraj pentru rezultatul de egalitate cu FCSB (1-1). Mijlocașul a fost nemulțumit de faptul că centralul partidei nu a acordat o lovitură de pedeapstă clară pentru echipa sa.

„Nu prea vreau să discut, atât vreau să spun, că am avut un penalty clar în prima repriză. Toată lumea l-a văzut, din păcate domnul Kovacs nu l-a acordat”, a declarat Dan Nistor la Telekom Sport, care ulterior a recunoscut că Dinamo putea câștiga și fără ajutorul arbitrului.

A făcut trimitere la o ocazie a lui Ante Puljic, care a trimit în bară dintr-o poziție ideală: „Ați văzut și dumneavoastră, Noi, cu poartă goală… (n.r. cea mai mare ocazie) Mai mare de atât, ce mai vrei? Ăsta este rezultatul, trebuie să muncim mai mult și să urcăm în clasament”.

Derby-ul dintre FCSB și Dinamo disputat sâmbătă pe Arena Națională s-a încheiat la egalitate, 1-1. Partida a făcut parte din etapa cu numărul 12 a Ligii 1. Oaspeții au deschis scorul în urma unei faze fixe. Denis Ciobotariu a marcat cu capul, după un corner executat din partea dreaptă de căpitanul Dan Nistor. FCSB a ieșit mai mult la joc, a început să domine partida și a restabilit egalitatea în minutul 28. Florinel Coman a marcat cu un șut din interiorul carerului, la colțul lung, după mai multe driblinguri ale lui Florin Tănase, informează dcnews.ro.