Şase persoane au fost rănite în urma unui accident rutier produs în Botoșani

Şase persoane au fost rănite în urma unui accident rutier produs în Botoșani

Şase persoane au fost rănite în această după-amiază, în urma coliziunii dintre un microbuz şi un autoturism pe drumul european E 58, pe raza comunei Coşula.

Microbuzul ce efectua o cursă Botoşani- Copălău a fost lovit de un autoturism care se deplasa dinspre oraşul Flămânzi spre municipiul Botoşani. Șoferul a pierdut controlul asupra volanului, într-o curbă periculoasă la dreapta, intrând pe contrasens.

Poliţiştii susţin că accidentul s-a produs pe fondul vitezei excesive neadaptate la condiţiile de drum, transmite Agerpres.

"Se pare că, pe fondul vitezei neadaptate la condiţiile unui carosabil alunecos, autoturismul a pătruns pe contrasens şi s-a ciocnit frontal cu microbuzul care circula regulamentar din sens opus", a afirmat comisarul şef Ovidiu Pintilei de la Serviciul Poliţiei Rutiere.

În urma impactului, patru pasageri din microbuz, dar şi şoferul autoturismului şi soţia acestuia au fost răniţi, fiind preluaţi de ambulanţe care i-au transportat la Spitalul Judeţean Mavromati din Botoşani.

"La faţa locului am găsit şase victime, care vor fi transportate la spital. Nu sunt în stare gravă, fiind stabile hemodinamic", a declarat medicul Daniela Amarandei de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Botoşani. TOP 3 RECOMANDĂRI EVZ.RO:

  • ROMÂNIA LUI CRISTOIU. Guvernul Ponta ştie doar atît: Să închidă drumurile, şoselele şi autostrăzile. Nu ştie însă cum să le deschidă!
  • Politicienii au tăcut. Urmează ancheta procurorilor în cazul morţilor din Apuseni
  • AFACEREA "DESZĂPEZIREA". 100 de milioane de euro, spulberate de viscol

TOP 3 ARTICOLE POPULARE:

  • TESTELE NUCLEARE din China, imagini ASCUNSE până acum| GALERIE FOTO
  • Nu crezi în FANTOME? Aceste fotografii te-ar putea face să te răzgândești! GALERIE FOTO
  • Vezi mai bine. Dieta VERDE şi galbenă

Ne puteți urmări și pe Google News