Evenimentul Zilei > Actualitate > S-a dezumflat Dinamo! „Câinii” – lei cu cei mici, mieluşei cu granzii Capitalei
S-a dezumflat Dinamo! „Câinii” – lei cu cei mici, mieluşei cu granzii Capitalei

S-a dezumflat Dinamo! „Câinii” – lei cu cei mici, mieluşei cu granzii Capitalei

Dinamo s-a prezentat lamentabil aseară, la derby-ul cu Steaua. "Dinamo a jucat haios", a punctat fostul "câine" Dănuţ Lupu. "Câinii" n-au izbutit să câştige, în acest sezon, nici împotriva Rapidului, nici a Stelei.

Echipa de fotbal Dinamo este pusă la zid de toată lumea, urmare a prestaţiei din derby-ul cu Steaua, de aseară. Nu doar adversarii i-au găsit puncte slabe („Trebuia să dăm mai repede gol, fiindcă Dinamo părea o echipă obosită, de parcă ea jucase joi în Liga Europa”, a punctat legenda Stelei, Duckadam).
Dinamo a jucat haios„, a fost de părere şi Dănuţ Lupu, fost star al grupării „roş-albe”.
În actualul sezon, Dinamo a dovedit că este puternică doar în partidele cu cei mici, nereuşind să treacă nici de Rapid (0-0, în „Groapă”, deşi giuleştenii au evoluat multă vreme în 10 oameni), dar nici de Steaua (1-3).
A pregătit Dinu partida?
În schimb, Dinamo a făcut scor cu formaţii mici, precum Gaz Metan Mediaş sau Petrolul Ploieşti, sporind astfel suspiciunile referitoare la valoarea reală a formaţiei care a părăsit prematur Liga Europa, înainte de faza grupelor.
Zvonurile că meciul cu Steaua a fost pregătit de administratorul-delegat Cornel Dinu ar putea fi o posibilă explicaţie a eşecului, ştiut fiind că Procurorul n-are mână bună la antrenat echipe, ci doar la ţinut discursuri în vestiar care să-i ameţească pe jucători.
Dinu a venit marţi la antrenament şi a dat sfaturi de care Ciobi a ascultat. De ce este echipa obosită? Fiindcă stăm în 14 jucători, nu avem rezerve de valoare. Lotul e subţire. Ce să faci cu Ţucudean?„, au reacţionat oficialii dinamovişti.
Şi jucătorii cer întăriri!
Şi liderul Marius Niculae a avut aseară o părere despre lot: „Sperăm ca în iarnă să fie aduşi jucători, pentru ca şi suporterii să fie mulţumiţi„. Absenţa spectatorilor la partidele obişnuite de campionat ale „câinilor” (aseară, arena a fost plină) a fost pusă pe seama faptului că suporterii sunt în conflict cu conducerea.
Şefii au refuzat să facă transferuri astă-vară, mulţumindu-se cu „pensionari” precum Bogdan Pătraşcu şi Cătălin Munteanu. Primul este într-o formă execrabilă, în schimb, cel de-al doilea luminează jocul cu pasele sale.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News