Cezar Oautu a declarat, în emisiunea Xtra Night Show, că dorește ca fosta sa logodnică să aibă parte de iubire și protecție, menționând că a încercat să îi retrimită inelul de logodnă – ca simbol al unei prietenii sincere -, însă Andrea nu a oferit niciun răspuns.

Cezar Oautu transmite și un mesaj dur către fosta logodnică. Spune că a oferit ”foarte” mult în timpul relației cu aceasta, însă a primit înapoi ”la fel de puțin”.

„Andreea și-a refăcut viața, ca să spunem așa… Îi doresc doar să fie extrem de iubită și de protejată. Eu am făcut un gest foarte frumos de Sfântul Andrei. I-am trimis un buchet de flori și i-am retrimis înapoi inelul de logodnă pe care ea mi l-a dat înapoi”, a povestit Cezar Ouatu în timpul emisiunii Xtra Night Show.

„N-a răspuns în niciun fel. În momentul de față, nu-mi mai doresc nimic legat de fosta mea relație pentru că au fost foarte multe la mijloc. Eu pot doar să spun în această relație am oferit foarte mult și am primit la fel de puțin”, a mai spus Cezar Ouatu.

„Lucrurile sunt bune și frumoase între noi”

Simona Iacob, noua iubită a lui Cezar Ouatu, a participat la unul dintre evenimentele mondene organizate în Capitală. Cunoscuta creatoare de modă a vorbit, în premieră, despre povestea de dragoste pe care o trăiește alături de ”The Voice”.

”Lucrurile sunt bune și frumoase între noi. Acum avem nevoie de liniște și pace. Suntem la început de drum și luăm totul ca atare. Încă nu ne-am făcut planuri, dar este posibil să facem sărbătorile împreună.(…) Aveam tocuri și era normal să mă țină de mână pe drumul acela pavat. Am mers la film, nimic special”, a declarat Simona Iacob