Evenimentul Zilei > Justitie > RUDEL OBREJA, DEZVĂLUIRI INCENDIARE! Mită și corupție la Jocurile Olimpice
RUDEL OBREJA, DEZVĂLUIRI INCENDIARE!  Mită și corupție la Jocurile Olimpice

RUDEL OBREJA, DEZVĂLUIRI INCENDIARE! Mită și corupție la Jocurile Olimpice

Rudel Obreja, boxerul care a fost condamnat în dosarul ”Gala Bute” susține pe contul său de socializare că au existat interese pecuniare pentru anumite pariuri. Astfel, câștigarea sau pierderea anumitor gale de box se ”lăsa cu câștig” bănesc. Conform lui Rudel Obreja, mita, corupția a fost semnalată de boxer chiar de la JO Beijing 2008, unde ”se vorbea despre jocurile murdare prin care se traficau medalii olimpice”.

"Nimeni nu-i profet in Țara lui…" Așa spune un vechi proverb românesc. Iată ca, dupa 9 ani se confirmă acuzațiile dure pe care le-am lansat începând cu JO Beijing 2008, unde vorbeam despre jocurile murdare prin care se traficau medaliile olimpice.

Apoi am vorbit despre 10 milioane de dolari "făcuți sa dispară" de către CK Wu și Ho Kim, cei doi mari manipulatori care conduceau AIBA. În țară am fost atacat, atât de presă cât și de unii "oameni de box", niște intriganți mărunți care, de fapt, își urmăreau interesele proprii, pe care și le-au atins in cele din urmă. Aș vrea sa ascult acum și părerea Ministrului Alexandru Dunca, pe care, intriganții de-atunci, îl mint astăzi cu la fel de mult tupeu ca pe vremuri…”

 

Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: