UPDATE 14.10. Frigul cumplit din ultimele zile a făcut deja două victime.
UPDATE 13.00. Din cauza zăpezii și a gheții, circulația rutieră se desfășoară cu dificultate pe mai multe drumuri din țară.
Maramureș: Dimineața și noaptea va fi ger, cu minime cuprinse între -20 și -12 grade Celsius și maxime între -5 și -1 grad Celsius. 
În Crișana, vremea se va menține rece, maximele se vor situa între -2 și 3 grade Celsius, iar minimele înrte – 12 și -6 grade Celsius.
Transilvania: Cerul va fi mai mult senin, iar vree se va menține deosebit de rece. Temperaturile minime vor fi între -22 și -12 grade C, în timp ce în depresiuni vor coborî până la – 27 grade C. În timpul zilei, mercurul din termometre se va situa între -11 și -4 grade C.
În județele din Banat, vremea va fi rece, cerul variabil, iar maximele vor fi între -1 și 3 grade Celsius. Minimele se vor încadra între -12 și -6 grade Celsius.
Pentru Oltenia, meteorologii prognozează o vreme geroasp, cu minime între -20 și -14 grade Celsius și maxime între -12 și -6 grade C.
Și în Muntenia va fi ger de crapă pietrele. Temperaturile minime vor fi între -19 și -15 grade Celsius, iar maximele se vor încadra între -11 și -6 grade Celsius.
Dobrogea: Vremea va fi deosebit de rece, iar vântul va avea intensificări temporare. Minimele se vor încadra între -16 și -16 grade Celsius, iar maximele între -11 și -7 grade C.
În județele din Moldova, cerul va fi variabil, iar minimele se vor încadra între -23 și -16 grade C. Maximele vor fi cuprinse între -12 și -9 grade Celsius.
CITIȚI ȘI:

  • COD GALBEN DE GER. România îngheață la -25 de grade. VEZI lista drumurilor blocate