Incidentul a avut loc ieri în localitatea Canicatti, în provincia Agrigento, unde femeia 29 de ani s-a prezentat la spital, la camera de urgență spunând că a fost răpită si violată. 

Medicii de la Urgențe au chemat imediat carabinierii, care au ascultat relatarea victimei internată în spital. Femeia a fost în măsură să furnizeze anchetatorilor elemente importante pentru declanșarea anchetei.

Ea a povestit polițiștilor că a fost atrasă de unul dintre concetățenii ei într-o casă din Canicattì pentru a efectua anumite treburi de uz casnic contra unei plăți. Femeia a avut încredere și gândindu-se că poate face un ban în plus l-a urmat pe bărbat acasă. Abia intrată în casă, acesta a amenințat-o cu moartea și a abuzat-o timp de câteva ore, scrie gazetaromaneasca.com.

Femeia a reușit să scape, și a povestit ulterior ofițerilor de poliție din Canicatti tot ceea ce i se întâmplat, iar pe baza descrierii date, aceștia au reușit să îl descopere pe presupusul vinovat, un lucrător agricol, de naționalitate română, de 39 de ani.

Bărbatul a fost arestat pentru răpire și viol. El și-ar fi recunoscut vina și acum se află la dispoziția autorității judiciare, fiind plasat sub arest la domiciliu.