Evenimentul Zilei > International > Româncă umilită în Germania! Soțul cere disperat ajutor: „Când au aflat că e româncă…”
Româncă umilită în Germania! Soțul cere disperat ajutor: „Când au aflat că e româncă…”

Româncă umilită în Germania! Soțul cere disperat ajutor: „Când au aflat că e româncă…”

Soțul unei romance stabilite în Germania face un apel disperat pe Facebook după ce soția lui a fost umilită la locul de muncă.

O româncă a fost umilită în Germania de șeful și colegii ei, iar soţul cere acum ajutorul altor români pe internet.

„Am şi eu o întrebare. Soţia mea a intrat într-o mică depresie din cauza locului de muncă, lucra într-un lagăr mic, unde sunt doar nemţi, iar nemţii se comportă cu ea de parcă ar fi o sclavă, nu un om normal, când are nevoie de ceva şi cere nimeni nu îi dă nimic pentru ca toate sunt încuiate, iar şefii tot pe ea o acuză că nu îşi face treaba.

Când întreabă pe cineva ceva îşi schimbă privirea şi pleacă, în schimb dacă întreabă un neam de-al lor imediat se face imposibilul!

Mereu este făcută ţigancă, mereu i se zice că fură, mereu zic Rumanen sind Zigeuner. Totul a început atunci când au aflat că este româncă. Până atunci a fost totul normal. Ea, fiind mai sensibilă, mereu plânge, s-a retras, nu mai vorbeşte cu nimeni, nu prea mai vrea să iasă nici din casă.

Vă rog, vă cer un sfat, precizez că este înscrisă la mai multe firme de recrutare, dar momentan nu au nevoie de personal.

Dacă mă puteţi ajuta cu un sfat sau poate cunoaşteţi vreun loc de muncă în zona Albstadt”, a scris soțul femeii într-un grup de Facebook.