Evenimentul Zilei > Actualitate > Richard Marx a anulat concertul din România
Richard Marx a anulat concertul din România

Richard Marx a anulat concertul din România

Concertul pe care cântăreţul Richard Marx îl avea programat pentru 1 noiembrie la Bucureşti, la Sala Palatului, a fost anulat, anunţă organizatorii Emagic.

Motivul invocat de reprezentanţii artistului se referă la „problemele de logistică".

"Din cauza unor probleme logistice, itinerariul turneului lui Richard Marx a fost afectat, impresarul artistului fiind nevoit să anuleze mai multe concerte programate pentru toamna aceasta, printre care şi cel confirmat în România”, ne-a declarat Dragoş Chisoci, Business Affair Director al Emagic.

"Pentru că atunci când este programat un  turneu, promoterul acestuia trebuie „să aibă grijă” în alegerea itinerariului, astfel încât tranziţia de la un oraş la altul să fie cât mai uşoară atât pentru artişti cât şi pentru tot ce ţine de logistica unui astfel de eveniment, în turneul lui Richard Marx ceva nu a funcţionat", au explicat organizatorii din România.

Informaţiile pe care le-a pus la dispoziţie impresarul artistului arată că, la un moment dat, pe traseu, s-a produs o ruptură. „Cel mai probabil este vorba despre aripa estică a turneului. În Rusia avea programate mai multe concerte şi, pentru că acestea au fost anulate la rândul lor, s-a decis ca, pentru evitarea creşterii costurilor de producţie, să se anuleze şi restul turneului, adică şi concertul din România”, ne-a spus Andreea Filip, Marketing & Communication Executive al Emagic.

Banii pe bilete, returnaţi

„A fost ca un efect de domino”, apreciază organizatorii.  Deşi impresarul lui Richard Marx şi-a exprimat intenţia de a reprograma concertele anulate, organizatorii anunţă că biletele pentru evenimentul din România, de pe 1 noiembrie, la Sala Palatului din Bucureşti, vor putea fi rambursate de la punctele de vânzare de la care au fost achiziţionate, în perioada 27 septembrie – 26 octombrie.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News