Evenimentul Zilei > Actualitate > REVOLTĂ ÎN BĂNIE! Jucătorii de la FC U au părăsit cantonamentul, casa lui Mititelu, păzită de jandarmi!
REVOLTĂ ÎN BĂNIE! Jucătorii de la FC U au părăsit cantonamentul, casa lui Mititelu, păzită de jandarmi!

REVOLTĂ ÎN BĂNIE! Jucătorii de la FC U au părăsit cantonamentul, casa lui Mititelu, păzită de jandarmi!

Neplătiți de luni întregi și fără perspective de viitor, jucătorii divizionarei secunde FC Universitatea Craiova s-au dus să-l tragă la răspundere pe patronul Adrian Mititelu.

FC Universitatea Craiova este în pragul colapsului! Neplătiți de luni întregi și lăsați baltă de antrenorul Ștefan Nanu (care a plecat de luni de la FC U, după ce fusese adus la sfârșitul săptămânii trecute în locul italianului Nicolo Napoli, dat afară fără prea multe explicații”), jucătorii au părăsit cantonamentul de la Turnu Severin și veni în Craiova pentru a avea o discuție lămuritoare cu patronul Adrian Mititelu. Adrian Mititelu. 
Suporterii „alb-albaștrilor” au încercat, într-o primă fază, să-i convingă pe jucători să se întoarcă în cantonament. Fotbaliștii au rămas însă pe poziții. „Ne-am săturat, nu se mai poate așa ceva! Noi am jucat pentru oraș, pentru suporteri, dar nu mai putem continua în acest ritm”, a declarat căpitanul echipei FC U, Mădălin Ciucă, pentru gsp.ro.
Aproximativ 30 de fani s-au dus la sediul clubului, pentru a-l lua la rost pe Adrian Mititelu pentru situația dezastruoasă în care a dus echipa. Aceștia au fost însă împiedicați să intre de bodyguarzii finanțatorului oltean, iar spiritele s-au liniștit la apariția forțelor de ordine.
De la sediul clubului, suporterii au plecat către casa lui Mititelu. Reședința patronului „Științei” este păzită de jandarmi, care au sosit rapid la fața locului.
În ceea ce-l privește, Adrian Mititelu le cere oficialilor FRF ca primele două meciuri ale formației FC U Craiova din sezonul de primăvară al Ligii a II-a să fie reprogramate! „Având în vedere evenimentele de ultimă oră petrecute în viața clubului de fotbal Universitatea Craiova și pentru a putea participa, cu șanse reale, în competiția fotbalistică a Ligii a II-a, pe 26 februarie 2014, Universitatea Craiova va intreprinde demersurile legale pentru reprogramarea primelor două etape din Liga a II-a, respectiv meciurile cu FC Olt Slatina și FC Bihor”, se arată într-un comunicat publicat pe site-ul oficial al FC U. 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: