Videoclipul "Cu tine pe mine", regizat de catre iRonic, ne dezvaluie o Theodora  cameleonica, intr-un decor cu elemente spectaculoase, iar rolul de amazoana este cel care i  se potriveste perfect. Cu un text marca Marius Moga, compusa de catre Marius Moga, Alin Sterian “iRonic”, Petre Octavian "Achi" si Alex Cotoi si produsa de catre Alin Sterian "iRonic", Ionut "Yogi" Vasilache si Madalin Rosioru in studiourile DeMoga , "Cu tine pe mine", cel de-al doilea single al frumoasei artiste este o colaborare cu Pacha Man si aduce o schimbare de stil muzical pentru Theodora, fata de primul single "From Paris with love".  

"Am acceptat cu mult entuziasm propunerea venita din partea lui Marius Moga de a canta  aceasta piesa impreuna cu Pacha Man. E modul meu nonconformist de a promova iubirea  sub orice forma s-ar afla ea. Videoclipul este regiozat de catre IRONIC, cel care a realizat un videoclip de imagine din multe efecte unice si originale. Este vorba de 4 atitudini, diferite si perfect combinate cu styling-ul si cu efectele. Sper ca aceasta abordare, diferita fata de ceea  ce ati vazut pana acum, sa fie pe placul vostru", a declarat Theodora.

 Printre shootinguri si defilari pentru branduri internationale, dar si calarorii in SUA,  continentul cu multe oportunitatii pentru cariera sa de model, Theodora revine la marea ei pasiune – muzica si odata cu participarea in cadrul emisiunii Vocea Romaniei, artista a  inceput colaborarea cu Marius Moga. …