Gică Popescu este considerat marele favorit în a-i succede lui Mircea Sandu la președinția FRF. Totuși, „Baciul” ar putea să ia o decizie neașteptată înaintea alegerilor, care vor avea loc pe 5 martie.
Potrivit ziare.com, Gică Popescu se va retrage din cursa pentru șefia FRF în cazul în care va fi condamnat în „Dosarul Transferurilor”! Sursa citată menționează că fostul internațional va face asta chiar și dacă va primi o condamnare cu suspendare, situație în care, conform statutului, ar putea conduce federația.
Dacă Gică Popescu va ieși din cursă, locul său va fi preluat de Anghel Iordănescu, directorul tehnic al FRF. „Generalul” va prelua atât proiectul, cât și echipa „Baciului”, care este formată, printre alții, din foști componenți ai „Generației de Aur” precum Gică Hagi, Ilie Dumitrescu și Bogdan Stelea.
„Gică Popescu încearcă să candideze la FRF, dar noi avem un proces. El își face temele, dar nu se știe ce se va întâmpla cu acest proces”, a anunțat, potrivit ziare.com, Ioan Becali, unul dintre apropiații „Baciului”.
Un nou termen în procesul „Dosarului Transferurilor” este programat miercuri, 29 ianuarie, la Curtea de Apel București.