Cele mai decorate caravane au fost premiate de primarul Constanţei, îmbrăcat de data aceasta într-un costum ce părea mai degrabă de bufon dar potrivit edilului, ” sint regele Angliei şi regele Scoţiei din 1600 , oricum un luptător, un rege”.  Din jilţul său aşezat pe scena Fashion TV din piaţa Cazino , ” regele” a decretat că locul I  revine clubului Crema , locul al doilea  clubului Crush şi al treilea, clubului Princess. Dar cel mai mare succes l-a avut de departe ,caravana maneliştilor  în care a ” performat ” şi  fiul primarului, Răducu Mazăre. 
Băiatul se unduia din când în când  , încurajat de lângă scenă  de mama lui, Ianina ,care dansa de mama focului, încântată de muzica interpretată de Liviu Guţă. Manelistul era în elementul lui şi de pe scenă , lângă Radu Mazăre care dansa inconjurat de animatoare,  a anunţat mulţimea că el cântă ” pentru regele nostru” arătând spre primarul împopoţonat cu pampon roşu la pălărie , pantaloni scurţi bufanţi şi  ciorapi colanţi albi ,cu catarame sclipicioase la botine.
Un alt manelist s-a dat în spectacol interpretând o manea ” pentru cel mai fashion primar, Radu Mazăre number one”.  Aşa că premiul de  popularitate a  revenit clubului  de manele ,”Balcan”.  
Festivalul s-a terminat dar va fi reluat la vara viitoare. ” A prins foarte bine , oricum la anul o să avem o altă promenadă şi o piaţă specială pentru carnaval. De acum încolo, când vei spune Mamaia, o să spui carnaval” a anunţat ” regele Angliei.. şi Scoţiei.