Reese Witherspoon va primi premiul "Generaţia MTV"

Reese Witherspoon va primi premiul "Generaţia MTV"

Actriţa Reese Witherspoon va fi recompensată pentru întreaga ei carieră cu premiul "Generaţia MTV" în cadrul galei de duminică a premiilor "MTV Movie Awards 2011".

Premiul a fost câştigat în anii trecuţi de actori ca Adam Sandler, Sandra Bullock sau Ben Stiller. Actriţa de 35 de ani are deja la activ roluri importante în comedii ca "Legally blonde" sau "Election", dar şi în filme mai serioase ca "Walk the line" sau "Water for elephants". În cele două decenii de carieră frumoasa actriţă blondă a încântat cinefilii din toată lumea.  

Acesta nu este primul premiu câştigat de Reese Witherspoon la Premiile MTV. În 2002 a câştigat "Premiul pentru cea mai bună actriţă într-o comedie" pentru filmul "Legally blonde". În 2003 şi 2006 a fost nominalizată pentru cel mai bun rol feminin în "Sweet home Alabama", respectiv "Walk the line". Imagini din noul "Twilight" Tot în cadrul Premiilor de film MTV vor fi prezentate şi câteva secvenţe din noul film al seriei "Twilight", "Breaking dawn: part I", ce va fi lansat în luna noiembrie a acestui an. Printre cei ce vor înmâna premiile la gala de duminică se numără Ryan Reynolds, Blake Lively, Steve Carell, Shia LaBeouf, Patrick Dempsey, Cameron Diaz, Selena Gomez şi Nicki Minaj. Gala va fi prezentată de starul emisiunii "Saturday Night Live", actorul de comedie Jason Sudeikis.

Ne puteți urmări și pe Google News