Evenimentul Zilei > Social > Primarul sectorului 3 oferă RECOMPENSĂ GENEROASĂ pentru cei care găsesc puii de lebădă furați din parcul IOR
Primarul sectorului 3 oferă RECOMPENSĂ GENEROASĂ pentru cei care găsesc puii de lebădă furați din parcul IOR

Primarul sectorului 3 oferă RECOMPENSĂ GENEROASĂ pentru cei care găsesc puii de lebădă furați din parcul IOR

Robert Negoiţă, primarul sectorului 3, anunţă că va da o recompensă în valoare de o mie de lei persoanelor care oferă informaţii despre puii de lebădă dispăruţi din Parcul IOR.

Primarul sectorului 3 îi ruga, acum câteva zile, pe cetăţeni să furnizeze informaţii despre păsări sau despre cei care le-ar fi sustras.

"Am făcut, zilele trecute, un apel către cei care au informaţii referitoare la dispariţia celor 8 pui de lebadă din Parcul IOR. Chiar dacă până acum nu am primit date concrete, mă bucur că, imediat după acest apel, Poliţia Locală Sector 3 a reuşit, cu ajutorul cetăţenilor, să identifice şi să sancţioneze nişte indivizi care pescuiau ilegal. Pe de altă parte, nu ne-am pierdut speranţa şi cred că bobocii de lebadă vor fi recuperaţi. Personal, vreau să acord şi o recompensă celui sau celor care ne vor ajuta să îi găsim şi să îi aducem alături de părinţii lor, în parcul nostru", a scris Robert Negoiţă pe pagina sa de Facebook.

 

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: