Real o acuză pe Barcelona că umblă cu "valiza"

Real o acuză pe Barcelona că umblă cu "valiza"

Şefii "galacticilor" se vaită că omologii catalani îi premiază pe adversarii madrilenilor.

Real Madrid a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat duminică seară, pe teren propriu, cu FC Valencia, în etapa a 32-a din campionatul Spaniei. Rezultatul a relansat lupta pentru titlu în Primera Division, distanţa dintre madrileni şi eternii rivali de la FC Barcelona ajungând la numai patru puncte, deşi, în etapa a 23-a, aceasta era de zece puncte.

Decăderea neaşteptată a Realului a stârnit reacţii dure în rândul conducerii madrilene. Cotidianul "Sport" a scris că, în convorbirile telefonice, şefii "albilor" acuză că FC Barcelona premiază adversarele madrilenilor pentru fiecare rezultat în defavoarea acestora.

Pe de altă parte, la Real nu este linişte, vestiarul fiind împărţit în două tabere, una a antrenorului Jose Mourinho, care dă vina pe arbitri pentru rezultatele "albilor", şi una a portarului Iker Casillas, care refuză să comenteze arbitrajul.

Ne puteți urmări și pe Google News

FC Barcelona şi Real Madrid se vor duela pe 21 aprilie, într-un meci care ar putea decide cine va câştiga titlul în Primera Division.