Evenimentul Zilei > Sport > Razvan Rat, concediu ratat

Razvan Rat, concediu ratat

Fotbalistul Razvan Rat, care evolueaza la echipa ucraineana Sahtior Donetk, sustine ca a fost inselat de reprezentantii unei agentii de turism din Capitala, care i-ar fi oferit conditii mai proaste de cazare decat cele pentru care a platit.

Concret, Rat a depus, ieri, la Sectia 10, din sectorul 3, o plangere penala impotriva reprezentantilor agentiei Romantic Travel, prin intermediul careia ar fi plecat, de Craciun, intr-o vacanta in Maldive.

„Jucatorul sustine ca a platit cazarea la un hotel de cinci stele, insa aceasta i-a fost asigurata la unul de patru stele. Rat a estimat prejudiciul cauzat de agentie la 13.000 de euro”, au precizat anchetatorii.  Agentia de turism Romantic Travel a comunicat insa ca Rat nu a fost niciodata clientul societatii, precizand ca fotbalistul a prezentat firmei vouchere de calatorie emise de o alta agentie de turism.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.