Un prim test a indicat prezența de droguri în sângele creatorului de modă Răzvan Ciobanu. Acesta a murit, luni, într-un accident rutier produs între Năvodari și Săcele. Totuși, rezultatele nu sunt 100% sigure. Testul final va evidenția dacă acest lucru se confirmă sau nu, informează Hotnews.

Acest prim rezultat nu se va constitui într-o probă în cadrul dosarului penal deschis. 

Din câte se pare, decesul creatorului de modă a fost cauzat de leziunile suferite, și nu de consumul de droguri. 

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit, luni dimineață, în urma unui accident rutier produs la intrarea în localitatea Săcele dinspre Năvodari, pe DJ 226, în județul Constanța. El era singur în mașină și, din cauza vitezei, autoturismul a ieșit de pe carosabil, lovind mai mulți copaci.

Conform informațiilor oferite de purtătorul de cuvânt al Poliției Constanța, Andreea Munteanu, în urma cercetărilor s-a stabilit că autoturismul ar fi părăsit partea carosabilă, ar fi parcurs o distanță de aproximativ 700 de metri prin câmp și ar fi traversat o alee asfaltată care duce către fermele din zonă. Mașina a reintrat pe câmp, a rulat încă 150 de metri într-o zonă cu arbuști, unde din cauza denivelărilor de pământ s-a răsturnat, oprindu-se într-un copac. Răzvan Ciobanu a fost proiectat în afara autoturismului pe unul dintre geamurile acestuia. Trupul neînsuflețit al creatorului de modă a fost găsit de un martor la baza unui arbust.

Anchetatorii au verificat locul producerii accidentului, dar și interiorul mașinii și toate au relevat că în momentul producerii accidentului Răzvan Ciobanu era singur în autoturism.

Reprezentanții Poliției Constanța au adăugat că se va face necropsia, dar va fi expertizată tehnic și mașina condusă de Răzvan Ciobanu.

IPJ Constanța a precizat că varianta unei sinucideri a designerului nu este plauzibilă.