Evenimentul Zilei > Actualitate > Razii la magazinele de carne din Capitală
Razii la magazinele de carne din Capitală

Razii la magazinele de carne din Capitală

Poliţiştii şi inspectorii sanitari veterinari efectuează, la această oră, mai multe controale în două pieţe din Bucureşti.

Sunt vizaţi comercianţii de carne din Piaţa Reşiţa şi Piaţa Sudului. Acţiunea a fost demarată de Serviciul de Investigare a Fraudelor din cadrul Poliţiei Sectorului 4.
"Se verifică atât legalitatea comercializării produselor din carne dar şi provenienţa produselor. La acţiune participă poliţişti, inspectori de la Direcţia Sanitară Veterinară şi de la Protecţia Consumatorului", a precizat pentru "Evenimentul Zilei" purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, comisar şef Diana Sarca.
Acţiunea de astăzi are în vizor şi depistarea celor care vând carne de cal în loc de cea de vită. Reamintim că, în urma controalelor desfăşurate la începutul lunii septembrie, sute de kilograme de carne de cal au fost descoperite în Piaţa Obor şi Piaşa Sudului. Autorităţile au anunţat, atunci, demararea unei ample anchete menite să descopere filierele de traficanţi de carne de cal, produs interzis la comercializare pe piaţa românească.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News