Evenimentul Zilei > Actualitate > Război total între clanurile din București! I-a tăiat piciorul rivalului
Război total între clanurile din București! I-a tăiat piciorul rivalului

Război total între clanurile din București! I-a tăiat piciorul rivalului

Interlopul „Bușcă” pe numele lui Marian Berindeiu, de 41 de ani, i-a tăiat piciorul unui rival, Nicolae Victor, cunoscut sub porecla ”băiatul lui Țevuță”.

Incidentul a avut loc în vara anului 2018, și este descris de procurori, în cele 84 de pagini ale rechizitoriului, drept un atac sângeros care a avut la bază celebra legea a Talionului, „ochi pentru ochi”, ”dinte pentru dinte”.

Scandalul a pornit de la momentul în care Nicolae (foto) l-a prins pe ”Bușcă”, și i-a rupt un picior. Răzbunarea nu a încetat să apară, mai spun procurorii. ”Ori mor, ori trăiesc! De-acum încolo ori mierlesc unul, ori mă mierlește! Păi credea că scapă din mâna mea băiatul lui Tevuță? Și de-aici încolo îi arăt eu lui cine-i Bușcă! Așa șchiop. Mi-am revenit”, a scris Bușcă, care face parte din clanul Chira, citat de Libertatea.

Răzbunarea a fost comisă în două zile diferite. Prima, o tentativă, a avut loc în data de 29 noiembrie 2018, când Nicolae a fost atacat la o frizerie din Tânganu, de mai mulți interlopi, și înjunghiat de două ori, în abdomen și în umărul stâng. În cele din urmă victima a fugit și a sunat la 112.

Nemulțumit de rezultatul avut de acțiunea de răzbunare, ”Bușcă” a pus la punct un alt plan, care a fost pus în aplicare în data de 27 decembrie, de Sfântul Ștefan. Detaliile prezentate de procurori sunt oribile. Zece bărbați înarmați cu pistoale și săbii au plecat în urmărirea mașinii conduse de Nicolae, și în care se mai aflau câțiva membri ai familiei acestuia. Rănile suferite de Nicolae au fost atât de grave, încât victima a fost transportată la spital în comă, având gamba stângă secționată total, ca urmare a unei lovituri de sabie.

În urma acestei agresiuni, șapte interlopi care au sărit să îi apere onoarea lui ”Bușcă” au fost arestați pentru tentativă de omor. Este vorba de: Costică Petre Viorel zis ”Petre”, 29 de ani, Radu Stan zis ”Radu Malacu”, 41 de ani, Costică Cristian, Costică Romeo zis ”Găman Romi”, 40 de ani, Coșcodaru Robert Marin zis ”Papadie”, 29 de ani, fratele lui ”Bușcă”, și Costică Vasile zis ”Găman Sile”, 49 de ani.