Răspunsul PSD la invitația lui Băsescu la discuții: "Să fie sănătos, să facă ce doreşte"

Răspunsul PSD la invitația lui Băsescu la discuții: "Să fie sănătos, să facă ce doreşte"

Întrebat dacă va merge la o discuție cu președintele Traian Băsescu, așa cum șeful statului a spus în această dimineață, premierul Victor Ponta a afirmat că nu a primit nicio invitație.

"Nu am primit nicio invitaţie. Când o să primesc invitaţia, o să discutăm", a spus premierul. "Să fie sănătos preşedintele", a mai spus Ponta, referindu-se la Băsescu, el arătând, în ceea ce priveşte posibilitatea unui nou referendum pentru Parlament unicameral, că şeful statului poate "să facă ce doreşte". Preşedintele Traian Băsescu a declarat, astăzi, la emisiunea "Evenimentul zilei", difuzată de B1 Tv, că doreşte o discuţie cu partidele de guvernământ, pentru a evita disputele care duc la pierdere de timp şi să nu se ajungă la blocaje. Șeful statului a mai spus că nu exclude posibilitatea declanşării unui nou referendum pentru Parlament unicameral odată cu prezidențialele. Cât despre legea amnistierii şi graţierii, președintele speră ca aceasta să fie uitată în sertarele Parlamentului sau să fie pusă pe ordinea de zi pentru a fi respinsă.

CITIȚI ȘI:
  • "Evenimentul zilei" TV. Mihai Răzvan Ungureanu: Trebuie să schimbăm clasa politică. Cred în forţa partidelor noi!
  • "Evenimentul zilei" TV. Dan Andronic: La Pungești avem de-a face cu un caz clasic de manipulare
  • EVENIMENTUL ZILEI TV. Directorul SRI, George Maior: "SRI aşteaptă de la noul preşedinte aceeaşi libertate care i-a fost asigurată de Traian Băsescu" | VIDEO
  • Mihai Răzvan Ungureanu: ”Sunt multe INTERESE care vizează BLOCAREA INDEPENDENȚEI energetice a ROMÂNIEI” VIDEO