Prima seminifinală a acestei ediții de Champions League a început cu PSG în atac. Formația germană n-a putut să reziste în fața atacurilor francezilor, care au înscris prin Marquinhos (13), Angel Di Maria (42) și Juan Bernat (56).

Neymar a avut prima mare șansă de a marca, însă mingea a atins bara.

„PSG a continuat să domine jocul și în minutul 13 a deschis scorul, prin Marquinhos, care a reluat în poartă o centrare trimisă perfect de Angel Di Maria. La jumătatea primei reprize, gruparea germană a avut prima mare ocazie. Laimer a avut o incursiune excelentă în flancul drept, l-a găsit pe Poulsen în centrul careului, dar execuția vârfului danez a trecut alături.

După mai multe minute în care Leipzig a reușit să preseze la poarta adversă, PSG a revenit la conducerea partidei și, după un alt șut în bară trimis de Neymar, Angel Di Maria a reușit să marcheze pentru 2-0, stabilind și scorul pauzei”, potrivit digisport.ro.


PSG s-a calificat în semifinalele Champions League. Neymar, în culmea fericirii. „Nu m-am gândit niciodată la eliminare”


Fotbaliștii germani au jucat mai bine la începutul celei de-a doua reprize. Au controlat primele minute, fără a amenința însă poarta celor de la PSG.

„Chiar dacă germanii au controlat startul părții secunde, tot PSG a fost echipa care a punctat pe tabelă. Juan Bernat a profitat de o serie de desincronizări a apării adverse și a dus scorul la 3-0.

Chiar dacă avantajul de pe tabelă era liniștitor, PSG a continuat să pună presiune la poarta adversă, dar Peter Gulacsi a fost la post la șuturile trimise de Kylian Mbappe și Leandro Paredes. Ultimul sfert de oră le-a aparținut celor de la Leipzig, dar fără efect pe tabela de marcaj. Astfel, PSG a învins cu 3-0 și s-a calificat în finala Champions League, unde va întâlni câștigătoarea meciului Bayern Munchen – Lyon”, potrivit digisport.ro.