Evenimentul ZileiSportPrunea, atac dur la șefii FRF. Cine a intrat în colimatorul fostului portar

Prunea, atac dur la șefii FRF. Cine a intrat în colimatorul fostului portar

Prunea, atac dur la șefii FRF. Cine a intrat în colimatorul fostului portar
Fostul portar al „Generației de aur”, Florin Prunea, a lansat un nou atac dur la adresa oficialilor Federației Române de Fotbal și l-a ironizat din nou pe Mihai Stoichiță, șeful Comisiei Tehnice de la FRF.

 

Florin Prunea a criticat modul în care FRF a tratat campania de calificare la EURO 2020 și selecționerii numiți.

Anularea meciului cu Norvegia a agitat și mai mult apele la FRF. Unul dintre cei luați prin surprindere a fost Mihai Stoichiță. Directorul tehnic al naționalei a luat în calcul, pentru ceva timp, chiar și faptul că echipa lui Mirel Rădoi s-ar putea bate pentru primul loc.

„Stoichiță anunța că România va juca finala cu Irlanda de Nord. Înseamnă că nu știe calendarul! Să-și facă calendarul, că mai e și Austria – Irlanda de Nord (n.r- disputat duminică seară și câștigat de Austria cu 2-1). El nu știa. Dacă n-am râs… Eram cu niște prieteni.

Îți dai seama la ce nivel am ajuns?! Aștia nu știau ce meciuri mai sunt în grupă. Dacă tu nu știi că la ora 21:45 joacă Austria cu Irlanda de Nord, e prea mult! Dar nu ne mai miră nimic. E bine că a aflat că mai e un meci.

Când am primit organizarea EURO, FRF nu a făcut absolut nimic ca să ne calificăm! Trebuie să pleci de sus, de la antrenor. Au fost variante ca Pițurcă, Olăroiu, Mircea Lucescu, Dan Petrescu sau Gică Hagi.

Guvernul a făcut stadioane, a făcut metroul de la aeroport, iar Federația i-a pus selecționerului (n.r- Mirel Rădoi) în contract clauză doar de calificare la Mondial. Suporterii nu meritau și ei să aibă echipa națională acasă la un turneu final?”, a declarat Florin Prunea, citat de gsp.ro.

Prunea i-a luat în colimatorii pe toți capii fotbalului românesc

Meciul pe care România trebuia să îl joace cu Norvegia a fost anulat de UEFA, din cauza unui caz de coronavirus, care a blocat delegația nordicilor la Oslo.

După ratarea calificării la turneul final al Campionatului European, Prunea i-a luat în colimator pe toți șefii de la Casa Fotbalului.

Fostul portar al „Generației de Aur” este nemulțumit de faptul că selecționerul Mirel Rădoi nu a avut în contract obiectivul de a califica echipa națională la Euro.

 


Accesează: