Mirel Rădoi pleacă de la națională. „Informația e sigură 300%”. Unde se duce

Mirel Rădoi pleacă de la națională. „Informația e sigură 300%”. Unde se duce Sursa: Arhiva EVZ

Mirel Rădoi s-a săturat de echipa națională și va ajunge la CS „U” Craiova, vicecampioana sezonului trecut în Liga I.

Foarte probabil, Mirel Rădoi va demisiona după meciul pe care naționala României îl va disputa, miercuri, de la ora 21.45, în Liga Națiunilor, în deplasare, cu Irlanda de Nord. Selecționerul este foarte nemulțumit de avalanșa de critici pe care a primit-o în ultima vreme și vrea să plece. În plus, el ar vrea să lucreze la un club, zi de zi, nu la o națională fără perspective. Care, după cum și-a dat seama și Rădoi, se scaldă în mediocritate și are șanse foarte mici de calificare la Campionatul Mondial din 2022 găzduit de Qatar.

Despre antrenorul României s-a vorbit în ultima vreme că va prelua CS „U” Craiova, rămasă cu soluția de avarie Corneliu Papură, după demisia lui Cristiano Bergodi. Florin Prunea, fost internațional român, este convinsă că Rădoi va semna cu formația „alb-albastră”.

„Din ce știu, Rădoi va fi antrenorul Craiovei. Asta știu și eu, știe toată lumea fotbalului. Am vorbit cu oameni de la Craiova și am aflat că Rădoi va fi antrenorul Craiovei. Nu trebuie să anunțe public Craiova”, a spus fostul portar.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Nu 100%, 300% va fi antrenor la Craiova Mirel Rădoi”

„Am vorbit cu oameni din Craiova, am jucat și eu acolo, am luat un titlu, o Cupă. Mirel Rădoi va fi antrenorul Craiovei. Face foarte bine Mirel că se duce la Craiova. Nu 100%, 300% va fi antrenor la Craiova Mirel Rădoi”, a mai declarat Prunea la Digi Sport.

Pe de altă parte, Florin Prunea a vorbit despre antrenorii care ar fi putut califica naționala României la Campionatul European din 2021. El a rostit nume importante din fotbalul autohton.

„Să mai avem și noi licență când mai antrenăm, să păstrăm și noi niște proporții. Părerea mea e că trebuie să fie un antrenor foarte capabil în locul lui. Pițurcă, Olăroiu, Mircea Lucescu, Dan Petrescu, Hagi. Cu ei ne calificam la Euro! Ne-am luat niște angajamente, guvernul a făcut stadioane, trebuia să îi aducem din timp.”