Un club erotic din Capitală a șocat pe toată lumea prin decizia luată. Maseuzele se vor alătura demersului lui Ștefan Mandachi. Acestea și au decis să le ofere clienților 15 minute în plus gratuit.

„Pe 15 martie, maseuzele din saloanele unui club din București își invită clienții să stea în plus 15 minute gratuit, începând cu ora 15, timp în care să discute cu ei despre autostrăzi sau despre alte subiecte. Asta pentru că, în acest interval, ele își vor suspenda activitatea de bază.”, informează Europafm.ro.

Conducerea a justificat de ce va recurge la o asemenea formă de protest. 

„În clubul nostru sunt zeci de fete frumoase din toată țara, moldovence, oltence, ardelence… Fetele s-au săturat de ore lungi pe drum până acasă și au decis să se alăture protestului inițiat de Ștefan Mandachi!”, se mai arată în comunicat.

Suceveanul Ștefan Mandachi, cel care a construit primul metru de autostradă în Moldova, îşi va întrerupe munca pe data 15 martie, timp de 15 minute, pentru a protesta față de lipsa autostrăzilor. Acesta aşteaptă să se alăture protestului câteva milioane de români nemulţumiţi de lipsa infrastructurii.

Și-au anunțat deja intenția de a-i urma exemplul mai multe firme din România, dar și primarii unor localități.
 

Te-ar putea interesa și: