Evenimentul Zilei > Actualitate > Programul „Rabla”, pentru pantofi
Programul „Rabla”, pentru pantofi

Programul „Rabla”, pentru pantofi

Un pantofar din Arad a lansat, astăzi, programul „Rabla" la pantofi.

„De mic copil, am ştiut că omul, în preajma sărbătorilor de Paşte, trebuie să se înnoiască cu ceva. Şi m-am gândit să fac această ofertă, şi din cauza crizei, pentru că oamenii nu prea mai au bani nici de reparat", spune Ştefan Filipaş, cel mai tânăr pantofar din oraş.
Programul funcţionează clar de la început. „Clientul vine cu pantofii vechi la reparat, eu îi repar şi îi donez oamenilor săraci, şi în schimbul pantofilor vechi aduși, omul primeşte pantofi noi, la jumătate de preţ. Preţurile sunt între 30 şi 85 lei, iar omul plăteşte doar 50%. Toţi pantofii sunt din piele şi sunt produşi de minei", povesteşte tânărul.
Arădeanul oferă la schimb încălţăminte nouă de toate felurile, şlapi, sandale, pantofi, ghete, iar schimburile se fac numai pentru acelaşi gen de încălţăminte. Programul nu se aplică și pantofilor pentru copii deoarece arădeanul produce doar încălțăminte pentru adulți.
Pantofarul on-line
Tot de astăzi, pantofarul arădean şi-a inaugurat şi site-ul, iar de ceva vreme ţine legătura cu clienţii pe messenger, pentru programări. De când cu messul, lista de conctacte cu clienţi a crescut de la o zi la alta.
„Am inaugurat site-ul meu, www.pantofar.ro. Am o bază de date cu clienţii, vorbesc pe messenger cu ei sau prin telefon. M-am gândit la varianta cu messengerul pentru că eu am multă clientelă tânără şi mi-am zis că e ceva de viitor, se rezolvă printr-un simplu clic. De când pe mess am tot mai mulţi clienţi", povesteşte Ștefan Filipaș, adăugând că face și reduceri pentru clienții fideli.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: