Evenimentul Zilei > Justitie > Procurorul general, despre dezvăluirile lui Dan Andronic: ”Monitorizăm cu atenție discuțiile. Vom avea o reacție în cursul zilei de azi”
Procurorul general, despre dezvăluirile lui Dan Andronic: ”Monitorizăm cu atenție discuțiile. Vom avea o reacție în cursul zilei de azi”

Procurorul general, despre dezvăluirile lui Dan Andronic: ”Monitorizăm cu atenție discuțiile. Vom avea o reacție în cursul zilei de azi”

Procurorul general al României, Augustin Lazăr, a declarat, astăzi, referitor la dezvăluirile jurnalistului lui Dan Andronic privind alegerile din 2009, că Ministerul Public a analizat cu atenţie discuţiile din spaţiul public şi că va da un punct de vedere în curzul zilei de luni.

"Vom discuta astăzi, o să aveţi nişte date în cursul zilei. Eu am declarat public că monitorizăm cu atenţie discuţiile din spaţiul public şi astăzi vom avea un punct de vedere la analiză pe care o facem”, a spus Augustin Lazar, întrebat, după discuţiile cu ministrul Justiţiei, despre afirmaţiile de Dan Andronic.

Întrebat cum ar vedea prezenţa procurorului-şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Laura Codruţa Kovesi, la audieri în comisia parlamentară de anchetă privind alegerile prezidenţiale din 2009, Augustin Lazăr a spus că el a dat deja o declaraţie şi că nu mai are ce comenta pe marginea acestui subiec

Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News