Ingrid Mocanu avertizează că angajații care vor mai semna documente, din acest moment, pot ajunge chiar și la închisoare.

„Dragi angajați la societățile de la primăria Capitalei, desființate de judecătoarea Ghica! 

Vă scriu să vă rog pe această cale să nu ascultați ce spune Gabi Firea la televizor. Ieri îmi spunea un angajat la societatea cu parcări de la CA București că ei continuă toată activitatea la fel ca până acum, pentru că așa le-a spus lor Firea la Televizor aseară (adică joi, că eu am fost la CA Buc vineri).

Măi, oameni buni! Nu semnați nimic și opriți orice activitate la aceste societăți! Cuvintele unui primar la televizor nu vă salvează de fapta proprie de abuz în serviciu și nu vă va încălzi cu nimic faptul că vă veți plimba pe la parchete cu madame Firea. La data pronunțării și deci a rămânerii definitive a hotărârii lui Ghica de la CA București, societățile comerciale nu au niciun temei de funcționare în continuare.

În consecință, nu mai puteți semna acte, plăti sau încasa sume în numele unor entități care nu mai există, deoarece nu mai au suport legal. E abuz cât casa <img alt="

Te-ar putea interesa și: