Evenimentul Zilei > Monden > Prinţul Harry şi Meghan Markle, loviţi unde-i durea mai rău. E mâna Reginei?
Prinţul Harry şi Meghan Markle, loviţi unde-i durea mai rău. E mâna Reginei?

Prinţul Harry şi Meghan Markle, loviţi unde-i durea mai rău. E mâna Reginei?

Prinţul Harry şi Meghan Markle au încasat un atac grosolan din partea unei mari vedete tv din Marea Britanie, în contextul subiectului mutării lor în Statele Unite ale Americii.

Prezentatorul matinalului „Good Morning Britain”, Piers Morgan (55 ani), n-a avut milă de fostul cuplu regal şi a demonstrat încă o dată că nu iartă nicio vedetă pe care o are în colimator.

Conform Metro, acesta şi-a ieşit din fire la ediţia de luni, în timpul unui dialog cu Ross King, corespondent responsabil cu evenimentele din showbiz. King relata despre anunţul preşedintelui SUA, Donald Trump, care a declarat că securitatea celor doi va trebui suportată din buzunarele proprii odată cu mutarea în Los Angeles, întrucât nu doreşte ca această sarcină financiară să revină autorităţilor americane.

Vizibil agasat de subiect, Piers a explodat în direct: „Ştii ceva? M-ai pierdut cu Meghan şi Harry. Sunt atât de sătul de ei chiar acum.

Nu mai vreau să aud nimic despre ei până când nu se termină subiectul Coronavirus. Nu-mi pasă de vieţile lor la Hollywood, nu mă interesează nimic despre acest subiect.

Îmi pasă de membrii Familiei Regale de aici, care sunt în această ţară, îşi fac datoria şi ne ajută.

Chiar nu-mi pasă de renegaţii care trăiesc la Hollywood şi emit declaraţii. Ţie îţi pasă? Sunt singur aici?”

La rândul său, Ross a completat: „Nu cred că mulţi oameni n-ar fi de acord cu tine.”

În acest context, susţinătorii celor care au renunţat recent la statutul de membri seniori ai Familiei Regale Britanice au comentat că acest atac nu reprezintă o simplă coincidenţă şi bănuiesc că poartă semnătura Reginei Elisabeta a II-a.

Meghan şi Harry, în război cu Trump. Au mare nevoie de bani…

 

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: