Evenimentul Zilei > Actualitate > Prinţul Harry, aşa cum nu l-ai mai văzut NICIODATĂ. Imaginile au EMOŢIONAT o lume întreagă | GALERIE FOTO
Prinţul Harry, aşa cum nu l-ai mai văzut NICIODATĂ. Imaginile au EMOŢIONAT o lume întreagă | GALERIE FOTO

Prinţul Harry, aşa cum nu l-ai mai văzut NICIODATĂ. Imaginile au EMOŢIONAT o lume întreagă | GALERIE FOTO

Prinţul Harry al Marii Britanii, un cunoscut iubitor de animale, a plecat şocat şi fără cuvinte de la Parcul Naţional Kruger din Africa de Sud, unde a a văzut un rinocer sacrificat alături de puiul său. Corpurile celor doi rioceri albi au fost găsite în urmă cu patru zile.

Singurul lucru pe care l-a putut spune Harry după vizita sa în parcul natural a fost acela că cei care au atacat animalele vor fi prinşi.

Prinţul Harry a publicat la începutul acestui an fotografii din timpul călătoriei sale din Adrica de Sud care dezvăluie ataşamentul său pentru animale. În fotografii se vede cum prinţul lucrează îndeaporape cu veterinarii pentru protejarea rinocerilor albi şi a elefanţilor, scrie Daily Mail.

Într-o fotografie postată pe Instagram, el îmbrăţişează un elefant sfrican care zace sedat în savană, în timp ce în alta pare să privească un rinocer chiar în ochi. Într-o altă imagine, el a fost surprins alături de experţi într-o încercare de a descuraja braconajul.