Luni și marți, Centrul Mobil de Vaccinare va fi prezent în zona Pieţei Ferentari, iar miercuri, joi şi vineri pe platoul Academiei Militare.

Programul centrului este de luni până vineri, între orele 8.00 – 20.00, iar duminica, între orele 8.00-18.00. Toţi cei care doresc să se vaccineze la acest centru mobil vor putea face acest lucru fără programare.

Persoanele vaccinate vor fi introduse înRegistrul Electronic Naţional de Vaccinare. În Centrul Mobil de Vaccinare se va administra serul produs de compania Pfizer. Aici se vor putea imuniza peste 400 de persoane pe zi.

„Începând de mâine, 31 mai 2021, în Sectorul 5 va fi disponibil primul Centru Mobil de Vaccinare din Bucureşti. Acest lucru a fost realizat de Centrul Medical Dr. Furtună Dan, în parteneriat cu Primăria Sectorului 5. Centrul Mobil de Vaccinare se va afla luni şi marţi în zona Pieţei Ferentari, iar miercuri, joi şi vineri pe platoul Academiei Militare.

Pentru a veni în sprijinul persoanelor care îşi doresc să se vaccineze, centrul se va deplasa în majoritatea cartierelor din Sectorul 5, inclusiv în zona Rahova sau Aleea Livezilor. Caravana îşi propune să acopere tot Sectorul 5, astfel încât persoanele vârstnice sau cele care nu se pot deplasa la un centru de vaccinare, să se poată imuniza aproape de casă”, se arată într-un comunicat al Primăriei Sectorului 5.

Persoanele care vor veni să se imunizeze au nevoie doar de actul de identitate şi chestionarul de triaj, ce poate fi completat anterior vaccinării şi care poate fi găsit la următoarea adresă: www.vaccinare-covid.gov.ro/chestionar-triaj-vaccinare-adulti/.