Evenimentul Zilei > Actualitate > Preşedintele Klaus Iohannis participă la ceremoniile militare şi religioase de depunere de coroane și jerbe la Ansamblul Monumental „Glorie Ostaşului Român”
Preşedintele Klaus Iohannis participă la ceremoniile militare şi religioase de depunere de coroane și jerbe la Ansamblul Monumental „Glorie Ostaşului Român”

Preşedintele Klaus Iohannis participă la ceremoniile militare şi religioase de depunere de coroane și jerbe la Ansamblul Monumental „Glorie Ostaşului Român”

Evenimentul Zilei vă prezintă cele mai importante evenimente de marți, 25 octombrie 2016.

Preşedintele Klaus Iohannis participă, la ora 11.00, la ceremoniile militare şi religioase de depunere de coroane şi jerbe la Ansamblul Monumental "Glorie Ostaşului Român" din Carei, judeţul Satu Mare.

 

 

Premierul Dacian Cioloș participă la evenimentul "Topul Naţional al Firmelor Private din România", care va avea loc de la ora 10.00 la hotelul JW Marriott. Șeful Executivului va efectua la ora 14.00 și o vizită de lucru la Centrul Tehnic Titu al Grupului Renault. 
 
PSD va avea la ora 15.00, în Parlament, ședinţa Comitetului Executiv Naţional în vederea validării la nivel național a listelor candidaților la alegerile parlamentare din 11 decembrie.  
 
Camera Deputaților, în calitate de for decizional, va vota proiectul de lege al PSD de eliminare a 102 taxe, care a fost adoptat de Senat și care a primit aviz favorabil din partea Comisiei de buget, finanțe și bănci. 
 

 

Topul Naţional al Firmelor Private din România, ediţia a XXIV-a (9:00, JW Marriott) – FBI / DBA, la care participă premierul Dacian Cioloş, ministrul Finanţelor, Anca Dragu, ,  Costin-Grigore Borc, Viceprim-Ministru si Dragoș Pîslaru, Ministru Muncii.

  • Industria Energetică, de la strategia naţională la investiţiile companiilor" – conferinţă organizată cu sprijinul Ministerului Energiei (9:30, Hotel Sheraton, Sala Platinum)

"Priorităţi pentru România" – eveniment organizat de Camera de ComerţAmericană în România (10:00, Str. Ion Câmpineanu nr. 11)

Banca Naţională a României publică datele privind indicatorii monetari în septembrie 2016.