Poza cu Maradona în sicriu a apărut. O imagine care vă poate afecta emoţional

Poza cu Maradona în sicriu a apărut. O imagine care vă poate afecta emoţional

O poză cu Diego Armando Maradona în sicriu face ocolul lumii şi a stârnit furia multor argentinieni, foarte revoltaţi după ce un conaţional care s-a ocupat de înmormântare a decis să făcă o poză lângă corpul neînsufleţit.

Amintim că legendarul Diego Maradona și-a pierdut viața miercuri la vârsta de 60 de ani, după ce a suferit un stop cardiac. Anterior, el suferise luna trecută o intervenţie chirurgicală de îndepărtare a unui cheag de sânge de pe creier.

Angajatul firmei de pompe funebre a înfuriat aproape o ţară întreagă după ce s-a fotografiat lângă sicriu. Au fost destule voci care au susţinut că oricât de mult l-ar fi apreciat pe Diego Maradona, acesta trebuia să respecte acest eveniment care a generat 3 zile de doliu naţional în Argentina.

Ne puteți urmări și pe Google News

Maradona a fost numit unul dintre cei mai buni jucători de fotbal din toate timpurile după o carieră strălucitoare, iar printre numeroasele sale realizări se numără victoria de la Cupa Mondială din 1986 și cucerirea celor două titluri cu Napoli.

Concediat după fotografia cu Maradona

Cel în cauză se numeşte Diego Molina, care în prezent a fost concendiat după gestul său. Fanaticul a prins un moment în care sicriul a fost lăsat nesupravegheat, scos telefonul şi a realizat poza devenită virală pe reţelele de socializare.

După ce reporterul Globovision, Jensser Morales, a raportat că bărbatul a fost concediat, Diego Picon, managerul firmei de pompe funebre Sepelios Pinier, a confirmat decizia: „El nu mai este angajat aici. Este un terț care ne-a ajutat să încărcăm sicriul doar pentru că acesta cântărește foarte mult. Familia a ales un sicriu de cedru, ​​care este foarte greu de transportat și de aceea l-am chemat, doar pentru a transporta sicriul.

Celor trei angajați subcontractați pe care i-am sunat să ne ajute şi care apar în imagini, le-am luat telefoanele mobile în morgă. Le-am dat înapoi când toate lucrările au fost terminate și în acel moment, când poliția m-a sunat pentru a organiza transferul, atunci au făcut-o.”

Secretul ce putea fi aflat doar dacă murea Maradona! După 34 de ani a sosit timpul

Medicii au rupt tăcerea despre moartea lui Maradona! Date oficiale

Maradona și-a lăsat visul în mâinile rudelor și a murit. Care e dorința sa

sursa: dailystar.co.uk