Caz ireal în Vaslui. Polițiștii au spart un sicriu și au luat cadavrul

Caz ireal în Vaslui. Polițiștii au spart un sicriu și au luat cadavrul

Un caz aproape ireal, dar și terifiant în același timp, a avut loc în Vaslui unde mai mulți polițiști au spart un siciriu pentru a lua cadavrul.

O bătrână de 98 ani din Vaslui a fost luată de polițiști din sicriu și dusă la autopsie.

Rudele femeii sunt în stare de șoc, mai ales că poliția a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Totul s-a petrecut în judeţul Vaslui.

Bătrâna în vârstă de  98 de ani, care este decedatã de câteva zille, a fost ridicatã de politie direct din sicriu, bãgatã în sac si dusã la masina Medicinei Legale, sub privirile înmãrmurite ale familiei.

Ne puteți urmări și pe Google News

Bătrână ridicată din sicriu, după ce medicul de familie a rezuzat să elibereze certificatul de deces

Totul s-a întâmplat după ce medicul de familie a refuzat să elibereze certificatul constatator al decesului necesar pentru eliberarea Certificatului de Deces de la Primãria Gârceni.

„Eu m-am trezit cu bãiatul doamnei decedate la Primãrie cã vine cu un certificat de handicap, ca sã i se elibereze certificatul de deces al mamei. I-am spus cã nu se poate, trebuie sã meargã la medicul de familie sã constate decesul, medicul dã o adeverintã prin care constatã decesul si cauza, iar dupã aceea se elibereazã Certificatul de Deces. Nu stiu ce au fãcut, este treaba medicului de familie, nu a mea. Noi eliberãm actul de deces conform legilor în vigoare”, a spus primarul comunei Gârceni, Sorin Scutelnicu, potrivit vremeanouă.ro.

De nu s-a eliberat certificatul de deces?! Explicaiile medicului sunt șocante

Medicul spune că nu a eliberat certificatul constatator al decesului deoarece bătrâna nu a trecut niciodată pe la ea şi că ar fi putut fi omorâtă chiar de rude.

„Eu fac o navetã foarte grea la Gârceni, într-o comunã unde primarul e zero, nu are grijã de medic, nu are grijã de nimic. Comuna este în conflict.

Asistenta a plecat la Pungesti, stiti cum se practicã, dar pe mine nu mã intereseazã pentru cã am douã facultãti, mai sunt si psiholoagã si pot sã-mi gãsesc un serviciu oricând.

Problema cu aceastã bãtrânã este urmãtoarea: eu sunt medic de familie în Gârceni de trei ani si 9 luni, iar aceastã femeie nu mi-a intrat în cabinet niciodatã! NICIODATÃ!!

Este pe listã, într-adevãr, dar miscãrile pacientului care se fac în toatã România, se fac pe bani, cu informaticianul de la Casa de Asigurãri! Deci la mine, de când a plecat asistenta si s-a dus la doctorul Gutu, care are 12.000 de pacienti pe listã, c—-l ãla or…ar, care stricã casele oamenilor de la Pungesti, mi-a luat si mie toti oamenii!”, a spus medicul Roxelana Cercel.