Team-managerul Daniel Stanciu şi atacantul Marius Niculae, care se aflau în maşini diferite, au intrat în conflict cu un tânăr care le-a reproşat nu au acordat prioritate pe podul aflat la ieşirea din municipiul Bârlad, pe drumul spre Vaslui, unde se circulă pe un singur sens din cauza lucrărilor de modernizare a şoselei.
“Daniel Stanciu n-are nimic, iar Marius Niculae e la antrenament. Din ce ştiu eu, au coborât din maşină, traficul era oprit, şi a venit un tip care i-a dat un pumn lui Daniel de l-a aruncat peste pod. Nişte nenorociţi! Cum să-i dai de să sară peste pod? El s-a dat jos la maşină, dar n-a sărit la bătaie”, a declarat ieri Adrian Porumboiu, patronul echipei FC Vaslui, la postul GSP TV.
Pe când lucra la FC Timişoara, Daniel Stanciu s-a luat la bătaie cu Gheorghe Chivorchian, fostul preşedinte al bănăţenilor. Managerul a ieşit destul de “şifonat” din altercaţia cu “Chivo”. De asemenea, în toamna anului trecut, când bănăţenii au jucat un meci la Arad, cu UTA, Stanciu a avut o altercaţie cu Dan Stuparu, antrenorul secund al formaţiei adverse, în urma căreia a ajuns la spital, cu arcada spartă.
Stanciu: “Mi-am fracturat mâna stângă”
Daniel Stanciu, team-managerul echipei FC Vaslui, a intrat în direct la Digi Sport Special şi a povestit incidentul în care a fost implicat. “Era o coloană mare de maşini, aglomeraţie mare, şi nişte indivizi au venit să sară la bătaie. Unul dintre ei m-a împins şi mi-am fracturat mâna stângă.
Am făcut plângere la poliţie, n-am fost singurii afectaţi. Indivizii respectivi au blocat drumul şi nu mai voiau pe nimeni să lase să treacă”, a spus Stanciu.