Evenimentul Zilei > Actualitate > Porumboiu face acuzaţii grave la adresa lui Piţurcă!
Porumboiu face acuzaţii grave la adresa lui Piţurcă!

Porumboiu face acuzaţii grave la adresa lui Piţurcă!

Adrian Porumboiu, patronul echipei FC Vaslui, susţine că Victor Piţurcă, selecţionerul naţionalei României, i-a sugerat să-l convingă pe mijlocaşul Lucian Sânmărtean să renunţe la prima reprezentativă!

Nevonvocarea lui Lucian Sânmărtean la echipa naţională de fotbal a României pentru „dubla” cu Estonia şi Andorra, din preliminariile pentru Cupa Mondială din 2014, i-au adus destule critici selecţionerului Victor Piţurcă. Adrian Porumboiu, patronul grupării FC Vaslui, acuză că, pentru a scăpa de presiune, antrenorul tricolorilor i-ar fi sugerat să-l convingă pe Sânmărtean să-şi anunţe retragerea de la prima reprezentativă.
„A avut loc o discuţie între mine şi domnul Victor Piţurcă în momentul în care se punea problema programării meciului cu Viitorul Constanţa. Dumnealui mi-a sugerat o variantă prin care să-l conving eu pe Sânmărtean să se retragă de la echipa naţională! Am spus că nici în ruptul capului nu aş putea să-i zic aşa ceva unui jucător, ar fi incalificabil.
Nu mi-a spus direct să se retragă. Mi-a spus că, dacă nu vor şi nu vor şi e în interesul clubului să joace, mai bine să se retragă. Era o variantă ajutătoare ca să liniştim acele ape tulburi. Au mai făcut-o şi alţi jucători şi nu au fost „carbonizaţi”, Chivu e un exemplu.
Sunt ferm convins că, dacă Lucian Sânmărtean va juca bine până la meciul cu Olanda, el va fi chemat la naţională. Eu nu cunosc în lume un antrenor atât de dur încât să nu vrea un jucător care să-i câştige meciul”, a declarat Adrian Porumboiu, la GSP TV.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News