Adrian Porumboiu susţine că Ion Crăciunescu le promite unor conducători de cluburi arbitraje favorabile în viitorul sezon al Ligii I la fotbal şi le cere, în schimb, sprijinul pentru a rămâne în fruntea CCA.
„Crăciunescu negociază acum viitoarele arbitraje din prima ligă cu conducătorii care trebuie să-l susţină ca să rămână şef la CCA! Din ce ştiu eu, sunt vreo nouă cluburi care vor să-l schimbe, iar el trebuie să-şi asigure susţinerea celorlalte. Are şi lista celor care sunt împotriva lui, dată de Kassai. Banul e religia supremă a 90 la sută din Pământul acesta! Iar Crăciunescu iubeşte banul. Mai ales pe cel nemuncit”, a declarat Porumboiu, pentru Gazeta Sporturilor.
În cadrul aceluiaşi interviu, patronul echipei FC Vaslui a precizat şi cât de mult au crescut „şpăgile” pentru arbitri faţă de cele care se ofereau înainte de 1990: „Atunci, sumele erau mici, acum, sunt imense. Ce lua actualul şef al arbitrilor la un meci internaţional, ia un arbitru de azi de la două-trei echipe din campionat”.