Evenimentul Zilei > Actualitate > Popescu se retrage din cursa pentru șefia FRF!
Popescu se retrage din cursa pentru șefia FRF!

Popescu se retrage din cursa pentru șefia FRF!

Fostul fotbalist a anunțat că nu mai este interesat de postul deținut de Mircea Sandu.

Octavian Popescu (75 de ani), fost fotbalist la Dinamo și la Rapid, anunțase la început acestei luni că se înscrie în cursa pentru președinția FRF. Iar vineri, la Breaza, avea programată lansarea oficială a candidaturii.
Surpriză, însă! În loc să-și prezinte proiectul cu care să încerce să câștige alegerile programate pe 5 martie, Octavian Popescu a precizat că renunță la candidatură, a anunțat gsp.ro! În aceste condiții, în cursa pentru președinția FRF au mai rămas Gică Popescu, Vasile Avram, Răzvan Burleanu, Marcel Pușcaș, Sorin Răducanu și Gheorghe Chivorchian.
„Vreau să implementez în fotbalul românesc modelul german. Cu asta cred că am spus totul. Spre deosebire de Gică Popescu, eu am cazierul curat. El nu are ce să caute la șefia FRF. La Vasile Avram e vorba de tupeu. Cum să te bagi așa în față, când tu ai fost un dezastru atunci când ai condus arbitrajul?”, declara fostul fotbalist pentru EVZ, în momentul când avea de gând să-i ia locul lui Mircea Sandu la conducerea federației.
Totodată, Octavian Popescu dorea să revoluționeze și alegerea președintelui FRF: „Ar trebui făcute alegeri democratice, la care să participe toți suporterii”.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: