Evenimentul Zilei > Actualitate > Ponta nu găsește invitația, Președinția îl pune să-și verifice faxul
Ponta nu găsește invitația, Președinția îl pune să-și verifice faxul

Ponta nu găsește invitația, Președinția îl pune să-și verifice faxul

Invitația la consultări adresată de președintele Traian Băsescu partidelor parlamentare a provocat o nouă rățoială din partea lui Victor Ponta, care i-a reproșat șefului statului că face partidelor invitații prin intermediul presei.

"Până în momentul de faţă nu am primit nicio invitaţie, aici, la sediul din Kiseleff", a declarat Ponta pentru mediafax.ro. "Am vorbit şi cu Daniel Constantin, nici el nu a primit nicio invitaţie, şi nici liberalii. Mă aşteptam ca Traian Băsescu să se comporte civilizat şi să ne trimită nouă invitaţiile înainte să le anunţe în presă", a spus Ponta.
Ca reacție, surse apropiate Președinției au declarat, conform mediafax.ro, că invitaţiile au fost trimise prin fax, de la Cotroceni, la numerele folosite şi în cazul invitaţiilor la consultări anterioare. Mai concret, invitaţia adresată liderului PSD Victor Ponta a fost trimisă prin fax, la ora 18.54, iar invitaţiile adresate celorlalţi lideri ai opoziţiei au fost trimise la câteva minute după aceea și există rapoarte de confirmare a faxurilor, care atestă trimiterea acestora la orele menţionate.
CITIȚI ȘI: Traian Băsescu invită partidele la consultări pe tema blocajului parlamentar