Evenimentul Zilei > Politica > Ponta îl taxează pe Iohannis: Copiii sunt cea mai importantă investiţie, nu casele
Ponta îl taxează pe Iohannis: Copiii sunt cea mai importantă investiţie, nu casele

Ponta îl taxează pe Iohannis: Copiii sunt cea mai importantă investiţie, nu casele

Premierul Victor Ponta l-a taxat pe candidatul ACL la Preşedinţie, Klaus Iohannis, după ce acesta din urmă a declarat că a investit în case, în timp ce alţii au investit în copii.

"Cât timp voi fi nu doar prim-ministru, cât timp voi fi părinte, cred că cea mai importantă investiţie pe care trebuie să o facă un om în viaţă sunt copiii, nu cred că sunt casele. Cred că sunt copiii cea mai importantă investiţie şi e singurul lucru care rămâne după noi pe lume", a declarat Victor Ponta, potrivit Digi 24.

Luni seară, Klaus Iohannis a vorbit, într-o emisiune difuzată de B1 TV, despre modul în care a obţinut cele şase case care figurează în declaraţia sa de avere.

"Am vândut şi am cumpărat altele, şi iar le-am vândut, şi iar am cumpărat. A fost relativ simplu, atunci au fost ieftine casele, mulţi saşi plecaseră din Sibiu, deci lucrurile au decurs din aproape în aproape. În afară de asta…ce să vă spun. Noi nu avem copii, deci alţii au investit în copii, în educaţia copiilor, noi am investit în imobile. Lucrurile sunt absolut simple, absolut transparente (…) Ne propuneam cu siguranţă să avem ceva pentru bătrâneţe", a spus atunci Iohannis.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.