Ce a păţit fiul lui Victor Ponta în urmă cu un an? Dezvăluiri în premieră

Ce a păţit fiul lui Victor Ponta în urmă cu un an? Dezvăluiri în premieră

Președintele ProRomânia, Victor Ponta, a relatat ce i-a spus fiul său, după ce a participat la festivalul de muzică Neversea de la Constanța.

„Fiul meu s-a dus la festivalul Neversea anul trecut. L-am sunat când s-a trezit el pe la ora 2:00, 3:00. Eu l-am întrebat dacă e bine și el mi-a spus că „ce bine că nu mai ești la PSD!”. Zic, stai mă, că eu te-am întrebat dacă ești bine, dacă au fost probleme, dacă te-ai bătut cu cineva. Zice „nu, bine că nu mai ești la PSD că s-a strigat... știți voi ce. Ei se întorceau către mine și le-am zis că tata nu mai e la PSD!”, a povestit Victor Ponta.

Fostul premier a făcut și o serie de precizări cu privire la alegerile prezindețiale ce vor avea loc anul acesta. „Dacă o să candideze în 2019 Klaus Iohannis împotriva lui Liviu Dragnea, eu pun ştampila pe Klaus Iohannis. Am văzut un sondaj acum, recent, şi Dragnea are 11% grad de încredere”, a declarat Ponta

Ne puteți urmări și pe Google News

 În ceea ce privește Legile justiției, Ponta susține: „La schimbarea legilor justiţiei eu sunt de acord să i se ia lui Klaus Iohannis numirile procurorilor şefi, dar să li se dea magistraţilor. Dacă i se dau lui Dragnea, eu nu sunt de acord. Eu am mai mare încredere în Iohannis decât în Dragnea. Şi o spun eu, care sunt singurul care am candidat împotriva lui", a spus Victor Ponta.