„În urma controlului efectuat în Punctul de Trecere al Frontierei Ruse – Giurgiu, sub un scaun, poliţiştii au descoperit un rucsac neagru, în interiorul căruia se aflau trei pachete ce conţineau 3,5  kilograme de fragmente vegetale de culoare verde-olive, susceptibile a fi cannabis. Din investigaţii a rezultat că rucsacul ar fi aparţinut unui tânăr, de 24 de ani, din localitatea Braniştea, judeţul Dâmboviţa, pasager al autocarului”, a anunţat, miercuri, Inspectoratul General al Poliţiei Române, conform news.ro

 

Întreaga cantitate de substanţă vegetală a fost ridicată de către poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Giurgiu şi trimisă spre expertiză la Laboratorul de Analiză şi Profil al Drogurilor din cadrul Poliţiei Române. Rezultatele au indicat că substanţa în cauză este cannabis.

 

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind acuzat de introducere în ţară, fără drept, de droguri de risc.

Suspectul a fost introdus în Centrul de Reținere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu, urmând ca, în cursul zilei de miercuri, să fie prezentat Tribunalului Giurgiu, cu propunere de arestare preventivă.

 

 

Te-ar putea interesa și: